Timanttiporaus

Mittatarkat timanttiporaukset Varsinais-Suomessa.

Yhteydenotto

Timanttiporaus on yleinen menetelmä esimerkiksi ilmastointi-, vesi-, ja lämpötöiden sekä sähköputkien läpivientien toteutuksessa. Sen avulla voidaan toteuttaa halkaisijaltaan 0–800 mm reikiä kohteen rakennevahvuudesta riippumatta, ilman pölyn tai tärinän aiheuttamia haittoja. 


Turun Timanttisahaus Oy on tarjonnut timanttiporauksia jo vuodesta 1979 asti. Teemme siis työmme tarkasti, kokemuksen tuomalla varmuudella.

Meiltä myös vaativammat timanttiporaukset!

Tarjoamme timanttiporauspalveluita niin yrityksille kuin yksityisasiakkaillekin. Toimintavuosiemme varrelle on mahtunut useita haastaviakin kohteita, joista olemme selvinneet kunnialla ja erinomaisin lopputuloksin. Timanttiporauksemme on siistiä ja tärinätöntä, jolloin se häiritsee mahdollisimman vähän asiakkaan toimintaa. Noudatamme asiakkaan kanssa sovittua aikataulua ja pidämme huolen sekä omasta työturvallisuudestamme että työympäristössä liikkujien turvallisuudesta.

Kysy meiltä myös vinoporaus- ja kuivaporauspalveluja!

Teemme myös timanttisahausta
Puhelin-ikoni

Teemme timanttiporausta vahvalla ammattitaidolla Turussa sekä muualla Varsinais-Suomen alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot